Köksutrustning Göteborg

Köksutrustning Göteborg. Tåliga & smarta köksredskap för utebruk. Här har vi samlat smarta köksredskap som uppskattas av friluftsentusiaster över hela världen och som gör äventyret ännu mer njutbart!

Birgitta Watz Living, Design
Birgitta Watz Living, Design from www.pinterest.com

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av grytor, kantiner, kastruller, stekpannor, skärbrädor och ugnsformar som passar till restauranger, hotell och cateringverksamhet. Bland våra köksredskap kan du välja mellan allt från stekpanna , gryta , kastrull och svamptork till kökskniv och kockkniv från välkända varumärken. Köper, byter, säljer samt förmedlar alla förekommande nya och begagnade maskiner inom restaurang och storkök.

Sedan starten 2015 har qsr vuxit till att bli en helhetsleverantör av professionell köksutrustning och erbjuder allt ifrån installation och projektering till service och reparationer.


Snabba leveranser, fri frakt över 499 kr, öppet köp i 365 dagar! Våra duktiga säljare är alla från restaurangbranschen och har alltid koll och god kunskap av sortiment och det lilla extra som behövs för dig. Bland våra köksredskap kan du välja mellan allt från stekpanna , gryta , kastrull och svamptork till kökskniv och kockkniv från välkända varumärken.

I vårt sortiment hittar du allt från kaffekvarnar och grovdiskmaskiner till kylbänkar och fritöser.


Baserat på de populäraste sökningarna inom köksartiklar, och köksredskap. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av grytor, kantiner, kastruller, stekpannor, skärbrädor och ugnsformar som passar till restauranger, hotell och cateringverksamhet. Detta innebär att vi både får rabatter och tillgång till.

Vi är auktoriserad servicepartner för ca 30 stycken av sveriges största märken inom storköksbranschen.


Huvudkontoret ligger i göteborg och bland kunderna återfinns allt ifrån stora snabbmatskedjor och hotell till skolor, äldreboenden och sjukhus. Vi finns centralt i göteborg, bredvid saluhallen, där vi har drivit butiken sedan 2004. Buffevagn varm 2 gn 1/1 köksbörsenutgående.

Våra produkter är anpassade för restauranger, caféer, pizzerior, gatukök, hotell, bagerier, cateringkök, skolkök och andra verksamheter.


De behöver tåla mer samtidigt som de måste vara lätta, kompakta och funktionella. Begagnade köksmaskiner, möbler & restaurangutrustning man behöver inte alltid köpa nytt, många gånger duger det precis lika bra med begagnad köksutrustning. Vi strävar efter att göra.

Vi får regelbundet in köksmaskiner som degblandare, kaffemaskiner, kombiugnar och fritöser till vårt showroom i.


Hög kvalitet, funktionalitet och spännande design är det som håller ihop sortimentet. Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem & hushåll. Det krävs lite mer av köksredskap som ska användas utomhus.

Belum ada Komentar untuk "Köksutrustning Göteborg"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel