Hur Kan Man Skriva Ett Brev Till Kompis

Hur Kan Man Skriva Ett Brev Till Kompis. Om uppspelningen inte startar snart kan du prova att starta om enheten. Tänk på hur du börjar och slutar brevet.

Välkomna! Ett bra brev om praktikplats
Välkomna! Ett bra brev om praktikplats from sfihannah.blogg.se

Om uppspelningen inte startar snart kan du prova att starta om enheten. Skriv ett brev till en vän _____ skriv ett brev till en vän och berätta om en resa du har gjort. Detta står i övre högra hörnet av brevet.

Du ska skriva till din hyresvärd och berätta att din vattenkran är trasig.


Berätta om vad du tyckte var bra och vad du inte tyckte var bra med resan. Ett brev till en vän kan du avsluta med t.ex. Sådan detalj, i handskrivna brev brukar datum och ort anges överst i högra hörnet.

Ett exempel på hur du kan skriva ett brev, du får inte kopiera det här brevet men du får använda dig av ord och strukturer i brevet.


Om uppspelningen inte startar snart kan du prova att starta om enheten. Tänk på hur du börjar och slutar brevet. Följande saker bör finnas med i ett privatbrev:

Om man vill skriva brev till jultomten skall man skriva till:


Ort och datum (längst uppe i högra hörnet) tilltalsfras ( hej!. Skriv ett brev och ge tips och råd! Detta står i övre högra hörnet av brevet.

Skriv ett brev till en vän _____ skriv ett brev till en vän och berätta om en resa du har gjort.


När du skriver nationellt prov på sfi ska du skriva en text. Titta på filmer om hur du skriver ett brev för att ge tips och råd till en vän eller någon annan som du känner. Titta på en film om hur du kan skriva ett brev för att ge tips och råd till en person.

Om du inte planerar att använda ett postkontor för att skicka brevet, kan du bara inkludera din bästa väns namn på framsidan och ge det till dem personligen.


1) skriv datum på brevet (högst upp till höger). Ett brev till en kompis. Vad ska jag skriva i ett brev.

Belum ada Komentar untuk "Hur Kan Man Skriva Ett Brev Till Kompis"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel