Köksbänk Trä

Köksbänk Trä. Det känns rustikt, rejält och naturligt. Torr och ljus är din bänkskiva i ek torr och väldigt ljus så räcker det oftast med riktigt bra olja.

Kök Krukmakaren Kompetens i Trä
Kök Krukmakaren Kompetens i Trä from www.kompetensitra.se

De finns i olika tjocklekar för att de ska passa in och ge rätt utseende till ditt kök. Skivorna finns i tjocklekarna 30, 40, 60 och 80 mm. Laminat (7) kvartskomposit (6) trä (4) granit (4) akrylsten (2) kvartsit (1) terrazzo (1) färg på bänkskiva.

Det vanligaste är att någon sorts metallföremål, till exempel en konservburk, lämnar svarta märken eller ringar efter sig.


Hos bauhaus hittar du massiva bänkskivor i allt från klassiska träslag i ek, bok, ask & valnöt till mer exotiska sorters bänkskivor i t.ex acajou, wenge & mahogny. Och de är också väldigt praktiska. Samtidigt som de flesta säljs som metervaror, erbjuder vi även skräddarsydda bänkskivor som kan köpas online.

Du kan slipa bort repor och du bör underhållsolja eller lacka din köksbänk i trä för att den ska stå emot väta bättre.


Det känns rustikt, rejält och naturligt. Laminat (7) kvartskomposit (6) trä (4) granit (4) akrylsten (2) kvartsit (1) terrazzo (1) färg på bänkskiva. I vårt breda utbud hittar du bänkskivor i olika träslag som ek och björk.

På den här sidan hittar du alla våra bänkskivor från epoq.


Här hittar du ett sortiment som vi hoppas du skall uppskatta. Vit (3) multi (2) beige (1). Alltid 60 dagars öppet köp!

Guvernatori mehmeti priti përfaqësuesin e bankë.


Sök bland laminatskivor eller skivor i massivt trä, både obehandlade och behandlade. Om du tittar och drar handen över ekskivan så kommer du snabbt att förstå hur du ska underhålla den på bästa sätt. Bänkskivor i trä slits på olika sätt och kräver då olika typer av underhåll.

Tänk på att färgerna inte är exakta.


Vi har bland annat bänkskivor i trä och laminat. Inspiration för ett avskilt, mellanstort eklektiskt beige linjärt beige kök, med skåp i slitet trä, en nedsänkt diskho, luckor med profilerade fronter, bänkskiva i kalksten, beige stänkskydd, stänkskydd i kalk, rostfria vitvaror. Du kan även välja bland både behandlade och obehandlade bänkskivor.

Belum ada Komentar untuk "Köksbänk Trä"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel