Kök Och Design

Kök Och Design. Med en lång hantverkstradition och en stark känsla för nordisk design har företaget vunnit pris för god. Genom alla år har vi ägnat oss åt det lokala, det nordiska, vidareutvecklat det bästa och kombinerat det med nya impulser utifrån.

Laminat Kungsäter Kök
Laminat Kungsäter Kök from www.kungsaterkok.se

It’s design erbjuder ett av de största sortimenten av beslag till kök, badrum, hall och vardagsrum online. Vi anlitar tillförlitliga hantverkare vilka besitter kunnandet som krävs för att måttanpassa och färdigställa dessa förstklassiga kök. Alla våra högskåp monteras på jke designs fabrik i jerslev i danmark.

Därför vill vi erbjuda lösningar som ger dig.


Enligt tradition kommer plaza interiörs modenummer […] nummer 7/2021 ute i butik nu! Därför anser vi på stiligt design att alla förtjänar sitt drömkök. Det har varit snabb och proffsig service när något behövts lösas längs vägen och det har aldrig varit.

Kök med riktig skandinavisk kvalitet.


Du får 25 års garanti på alla rörliga delar. Vi har öppet enligt ö.k. Ett danskdesignat varumärke som erbjuder många efterfrågade produkter i skandinavisk stil.

Våra leverantörer av köksskåp, luckor och tillbehör är de främsta på marknaden.


Vi kombinerar funktionalitet, kvalitet och dansk design, så att din köksdröm kan bli verklighet. Zafire kök och design erbjuder stilrena, funktionella kök i högklassiga material i en tidlös, elegant design. Ett komplett nytt kök eller nya köksluckor.

Funderar du över något så guidar vi dig gärna!


Se alla våra kök och hitta ditt drömkök här. Vi har fått många bra tips längs vägen kring design och praktiska lösningar samtidigt som vi alltid känt att vi fått göra våra egna val. Det vi har utvecklats till är att vara en leverantör av helhetslösningar för både kök.

Jke designs utvalda trendfärger och unika samspel mellan de enskilda delarna i köket skapar tillsammans en snygg design.


Vår grundtanke är att kombinera design och funktion för att skapa rum att trivas i. Kök i den nordiska designtraditionen vi skapar kök enligt den nordiska designtraditionen. Webbyrå i gävle och göteborg.

Belum ada Komentar untuk "Kök Och Design"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel