Kök I Gamla Torp

Kök I Gamla Torp. Stig myser med markus på den nya balkongen över burspråket, med staket av lärkträ. Både som stylist och som mia.

Från torp till drömhus, insidan Hemma hos Josefineelvine
Från torp till drömhus, insidan Hemma hos Josefineelvine from www.styleroom.se

Visa fler idéer om inredning interiörer kök allmoge. Gissa om de blev rika. Precis som hemma i stan så vill man ha ordentligt kök med alla faciliteter och gott om arbetsyta.

Öppning av tak till nya venthuvar.


Diskussioner om kök i torp gammalt kök. Colours hej nickoz, tack för din kommentar. Men det finns ändå en del möjligheter som man kan pröva.

Det lilla torp köket är ca 6 kvm med två fönster, två dörrar och en vedspis.


Kökssoffan är köpt på blocket och de grå stolarna på loppis. Med ett ljust trägolv blev känslan så mycket härligare och vi riktigt njuter av att gå barfota på de varma trägolven. Massor av byggtips och gr det sjlv artiklar nr du ska bygga om och renovera.

Tyvärr är det här projektet helt avslutat eftersom jag har separerat.


Istället kommer vi bygga ett kök utefter husets baksida, bredvid den befintliga spisen. Dörrarna och ljuset efter vår renovering. Den gamla spiskåpan med vedspis och bakugn finns kvar, men höjden är alldeles för låg för att kunna integrera den i det nya köket.

Men det finns motståndare som vägrar och istället förespråkar att ta tillvara och vårda.


Varför man nu skulle vilja ha det i ett gammalt torp? Precis som hemma i stan så vill man ha ordentligt kök med alla faciliteter och gott om arbetsyta. I sommar har vi äntligen börjat få ordning på köket.

Lite bilder från vårt hem.


Rivning och avväxling av bärande innervägg. Även vedspisen var låg och dessutom så var den gamla gjutjärnsspisen utbytt mot en nyare emaljerad spis. Att riva ut allt och sätta in ett splitternytt kök i samband med bostadsköp har blivit närmast en självklarhet.

Belum ada Komentar untuk "Kök I Gamla Torp"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel