Skriva Ut Tryck Till T Shirt

Skriva Ut Tryck Till T Shirt. Ett enkelt sätt att göra ditt eget tryck! Och visst är det roligt med en shirt med tryck!

Blog posts bon.se
Blog posts bon.se from bon.se

Ett enkelt och roligt sätt att göra ditt eget tryck! Lägg sedan på transferpappret med den utskrivna sidan mot plagget. Jag behöver tips angående tryck på kläder med egendesignade bilder.

3 för 2 på papper från plexgear!


Värm fast trycket med ett strykjärn: Till både kläder och heminredning, t.ex. Roligt och enkelt att göra, utgå från en bra bild som du anpassar för ändamålet och sedan skriver ut på din skrivare.

Det kommer att kosta mer att skriva ut mer detaljerade foton med fler.


Hos oss kan du inte fatta fel beslut när det gäller att trycka på dina kläder! Välj motiv för ditt tryck: Ska dra allas blickar till sig erbjuder vi alla slags tryck.

Till både kläder och heminredning, t.ex.


Ett enkelt och roligt sätt att göra ditt eget tryck! Skriv ut ett motiv spegelvänt från datorn (bläckstråleskrivare) på transferpappret. Att trycka sina egna tröjor är ett bra sätt att få till något unikt och eget.

Lägg sedan på transferpappret med den utskrivna sidan mot plagget.


Fördelarna med metoden är att det inte finns några startkostnader för att tillverka ett original som det finns med screentryck utan det tar i princip lika lång tid per plagg att tillverka en eller. Lägg det på ett tvättat plagg/tyg, pressa med strykjärn. Klicka på knappen “börja designa” för att komma in i designverktyget.

Fungerar utmärkt till både kläder och heminredning, t.ex.


Ta fram strykjärnet med hög värme och håll fast transferpappret i någon kant så att det inte förflyttar sig när du börjar stryka fast trycket. Och visst är det roligt med en shirt med tryck! Motivet tål maskintvätt 40 °c, vänd avigsidan ut och använd kulörtvättmedel.

Belum ada Komentar untuk "Skriva Ut Tryck Till T Shirt"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel