Skriva På Cd Skivor

Skriva På Cd Skivor. Efter tryckta cd cover/häfte på ett papper, kan du klippa det genom att följa instruktionerna. Du kan trycka på control (ctrl) på

Artisten Anna Stadling och hennes man fick cancer
Artisten Anna Stadling och hennes man fick cancer from www.op.se

Eller klicka på find music [hämta musik] och sedan på bläddra för att leta på hårddisken efter musikfilerna som du vill spela in. Steg 3 välj de foton som ska skrivas ut på skivetiketten. Designa och skriva ut enkelt och gratis med avery design &.

Steg 3 välj de foton som ska skrivas ut på skivetiketten.


Skriva på cd skivor : Gör snygga ovansidor på dina skivor. Designa och skriva ut enkelt och gratis med avery design &.

Plats skåne registrerad maj 2005.


Skrivare för att skriva på cd/dvd skivor. Du kan även klicka på knappen skriv till cd på verktygsraden. Det krävs en speciell typ av skrivare för att skriva ut direkt på en cd.

Skriva ut en lista med låtar på skivan.


Eller klicka på find music [hämta musik] och sedan på bläddra för att leta på hårddisken efter musikfilerna som du vill spela in. Produkten har utgått ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. 5 välj de spår som du vill spela in och klicka sedan på lägg till.

Oktober 29, 2021 tambah komentar edit.


Vitt ytskikt som passar för utskrift på bläckstråleskrivare. Efter tryckta cd cover/häfte på ett papper, kan du klippa det genom att följa instruktionerna. För att skriva ut omslag välj först omslagets typ från menyn och klicka sedan på tomma arean.

Går även att skriva på med spritpenna.


Själv har jag en epson stylus photo px720wd, som skriver mycket snyggt och har inbyggd släde för. Programmet ser ut ungefär såhär: Denna process är särskilt användbar för arkiv.

Belum ada Komentar untuk "Skriva På Cd Skivor"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel