Mitt Kök Köttfärspaj

Mitt Kök Köttfärspaj. Blev så sjukt sugen på köttfärspaj häromkvällen. Vår köttfärspaj, en matig och smakrik paj med köttfärs innehållande nötfärs som kommer från oy snellman ab.

Små köttfärspajer Bighappy Recept
Små köttfärspajer Bighappy Recept from www.kokaihop.se

Avsluta med att strö lite riven ost över. Sök på ingrediens eller recept. Desember 01, 2021 tambah komentar edit.

Låt koka ihop några minuter, lägg sedan röran i pajskalet.


Köttfärspaj är en maträtt som vanligen utgörs av en botten, en fyllning av köttfärs och ibland även ett överdrag, köttfärspaj är en matpaj och kan serveras till lunch, middag och mellanmål, pajdeg görs oftast på bland annat vatten, mjöl, salt, smör och ägg otroligt god tacopaj som är som en köttfärspaj med tacokrydda toppad med ett krämigt täcke. En underbart kryddig köttfärspaj utöver det vanliga. Vänd i färs och stek tills färsen smular sig och får färg.

Servera med krispig isbergssallad och skivad gurka.


Vår köttfärspaj, en matig och smakrik paj med köttfärs innehållande nötfärs som kommer från. Vår köttfärspaj, en matig och smakrik paj med köttfärs innehållande nötfärs som kommer från. Fräs färs, finhackad lök och pressad vitlök i olja.

Blanda ihop äggstanning, häll över.


500 gram nötfärs 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 tsk kanel 2 msk paprikapulver 1 köttbuljongtärning 1 dl vatten 1 broccolihuvud 3 ägg 3 dl mjölk ca 2 dl riven ost salt och peppar finhacka, eller riv, löken och vitlöksklyftorna. Förgrädda mitt i ugnen i 10 min. Desember 01, 2021 tambah komentar edit.

Skala och hacka lök och vitlök.


Toppa med skivad tomat och riven ost. Hetta upp olja och stek lök och vitlök tills de får färg. Högkvalitativ köttråvara och gmo fri.

Det är alltifrån nostalgisk blåbärspaj till nyttiga soppor.


Enkel att göra och klar på cirka 1 timme och 20 minuter! Toppar med rikligt av goudaost. Vår köttfärspaj, en matig och smakrik paj med.

Belum ada Komentar untuk "Mitt Kök Köttfärspaj"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel