Färdiga Quiz Att Skriva Ut

Färdiga Quiz Att Skriva Ut. Där laddar du ner 5 färdiga tipsrundor på bara några klick, med 1x2 lappar och facit också. Anordna en egen tipspromenad eller använd våra färdiga tipsrundor.

Vinn ett dockskåp från Lundby Residence Magazine
Vinn ett dockskåp från Lundby Residence Magazine from www.residencemagazine.se

Övningar, faktablad, quiz och annat material till undervisningen. Publicerat den juli 15, 2011 av tipspromenadfragor. I första övningen ska du dra en linje från multiplikationstalet till det rätta svaret.

(det gjorde nästan ont att skriva den kan meddelas).


För just detta så finns funktionalitet så man kan bara mata in sina texter och få en färdig pdf att skriva ut med frågor och facit så det ska vara smidigt. Tipspromenad är sidan där vi sätter ihop färdiga frågesporter som du kan använda till din egen tipspromenad. Tanken är att alla som vill använda den också bidrar och lägger in frågor.

Vi använder cookies och tredjepartstjänster (youtube, spotify, google analytics, google adsense ) bla för statistik, annonser och att förbättra funktionaliteten på webbplatsen.


Vill du skriva ut färdiga tipspromenader kan du göra det helt gratis här. Välj och vraka bland 1343 frågor, 37 musikquiz, 21 frågesporter, och 12 tipspromenader 22 låtar som maxar sommarstämningen följs av kul och kluriga frågor om allt som har med sommaren att göra.

5 procents täckning i svart är inte mycket, och det är inte 15 procent i färg heller om man ska skriva ut bilder.


Välkommen till vår värld med mängder av gratis quiz och musikquiz. Där laddar du ner 5 färdiga tipsrundor på bara några klick, med 1x2 lappar och facit också. Vi söker samtycke att hantera din information.

Skapa tipspromenad med egna frågor skapa en tipsrunda med egna frågor


Därför tyckte jag att det var dags att ta fram egna standardsidor. Klicka på ett av arbetsbladen för att se och skriva ut ett av tabellernas arbetsblad, därefter kan du självklart välja ett annat arbetsblad. För dig som vill ha färdiga tipspromenader rekomenderar jag den här sidan:

Färdiga remsor finns att skriva ut:.


Hos grapevine.nu hittar du massvis med färdiga lekar och aktiviteter för barnen! Gratis quiz i olika kategorier. En utmaning för både musikälskare och språknördar.

Belum ada Komentar untuk "Färdiga Quiz Att Skriva Ut"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel