Lägga Vinylgolv I Kök

Lägga Vinylgolv I Kök. Några saker att tänka på när du köper in golv: Golvet i köket får med andra ord stå ut med en del, så det är värt att lägga en ordentlig tanke bakom vilket köksgolv du vill ha.

Lindblomsgrönt kök Nordsjö Idé & Design
Lindblomsgrönt kök Nordsjö Idé & Design from nordsjoidedesign.se

Vinylgolv passar i alla rum, till exempel i köket där vatten stänker: Räkna till elementnischer i rummet till denna yta. • det är oftast 100 % vattentätt.

Golvet i köket får med andra ord stå ut med en del, så det är värt att lägga en ordentlig tanke bakom vilket köksgolv du vill ha.


Handla designgolv och vinylgolv hos byggmax till bra priser och med prisgaranti snabb leverans kända varumärken öppet köp i 14 dagar Hornbach har ett stort urval och säljer vinylgolv och plastgolv från kända tillverkare i olika. Vinylgolv är ofta sköna att gå på och avlastar fötterna en del.

När du letar efter golvplattor till ett kök och planerar att lägga golvet själv så kan det vara fördelaktigt att kika på ett golv med någon typ av klickfog.


Glöm inte att använda tätningsmassa i skarvarna för att skydda golvet mot fukt. Det är tåligt och lättskött och passar utmärkt till golvvärme. Nya lyxiga vinylplattor kan installeras på väggarna, medan man lägger till ett kökens bakplatta till ett golv där vinylplattor installeras kan lägga till ett sammanhängande designelement till ett moderniserat kök.

Vinylgolven kan du lägga i kök, sovrum, vardagsrum, hallar och i våtrum där golvbrunn saknas, i våtrum med golvbrunn gäller speciella regler.


• golvet transporterar värme bra så golvvärme kan med fördel användas. Vinylgolv är mjuka och sköna att gå på och lämpar sig utmärkt för nästan alla hemmets rum. Vissa handlare anger priset utan moms om de i första hand vänder sig till hantverkare.

Anledningen till att man kallar det för vinylgolv klick är för att varje golvbräda är försedd med en särskild fog som “klickar” i nästa golvbräda.


Finns i 2, 3 och 4 meter bredd. Några saker att tänka på när du köper in golv: Bifogar en bild hur det ser ut mellan de olika rummen, finns även en till öppning längre in i köket som är emellan kök och vardagsrum.

Något du kan tänka på är att du förmodligen vill ha ett golv som håller år efter år, spill efter spill och kladd efter kladd.


Om man är osäker på vilken färg och mönster som passar, kan man enkelt beställa hem provbitar i de mattor man är intresserad av. Kostnaden för standardvinylplattor är likadan, men kvaliteten och hållbarheten hos plattorna ökar med tiden och de håller längre. Vi kommer inte ha några väggskåp och det blir vitt 15x15 omlott kakel upp till tak med en tunn mörk fog.

Belum ada Komentar untuk "Lägga Vinylgolv I Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel