Skriv Om Ditt Land

Skriv Om Ditt Land. Skriv upp olika händelseförlopp i ditt liv. Skriv en faktatext om ditt hemland!

Du är inte klok Madicken (1979) MovieZine
Du är inte klok Madicken (1979) MovieZine from www.moviezine.se

De senare årens invandrade grupper är inte intresserade av svenskars naturromantiska och lantligt blyga fantasier. Och det är fantastiska nyheter med tanke på alla berättelser som längtar efter att. Fortell om hvordan folk feirer bryllup i hjemlandet ditt;

Den foregår verden over i november og desember hvert år.


Det forventes at elevene kan skrive hovedsetninger. 1 www.asinger.net skriv om din resa till sverige _____ berätta om hur det gick till när du lämnade ditt hemland och reste till sverige. Du ska presentera ett land med hjälp av kartor, befolkningspyramider, annan statistik och fakta.

Skriv för att bevara dina upplevelser för eftervärlden, som terapi eller för skojs skull.


Fortell om en matrett fra hjemlandet ditt. Fortell om nasjonaldagen i et land du kjenner. Skriv ner tankar och det du minns bäst.

Titta bland de globala målen!


Passa på och skriv en bok om ditt liv medan du kan. Hva er bakgrunnen for feiringen? Skriv för byrålådan, för dina barnbarn.

Skriv for liv er amnestys globale brevskrivingsdugnad.


Var ditt bostadsområde ligger, hur det ser ut i ditt bostadsområde, vad som är bra i ditt bostadsområde, vad du vill förändra i ditt bostadsområde. Fortell om naturen og klimaet i hjemlandet ditt! Den spesielle delen om landet ditt skal være.

Ta släktforskningen ett steg till och sätt din egen, din hembygd eller dina anhörigas historia på pränt.


Dette eksempelet viser hvordan elever kan jobbe med tekstskaping ved å skrive om et land. Närmare 2,4 miljoner av dem bor i och omkring stockholm. Men tänk på att mål är bra att ha men om man skriver sina memoarer så tar det en stund.

Belum ada Komentar untuk "Skriv Om Ditt Land"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel