Redskapsstång Till Kök

Redskapsstång Till Kök. Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning är att sätta upp tillräckligt med klädkrokar och hängare. Badrummet och köket är också naturliga platser där krokar hjälper oss i vardagen genom avlastning och förvaring.

Övriga tillbehör till ditt kök hyllor, ljudenheter m.m
Övriga tillbehör till ditt kök hyllor, ljudenheter m.m from www.marbodal.se

Variationen är stor, men alla dessa produkter förgyller och. Välj bland enkla och dubbla krokar, hängare i alla de former och klädhängare i långa rader. Om svensk köksinredning logga in kontaktformulär.

Kan också användas som handdukshängare i kök, eller i badrum.


Något av det enklaste du kan göra för att hålla ordning är att sätta upp tillräckligt med klädkrokar och hängare. Redskapsstång i obehandlad, polerad mässing med fyra krokar. Funkar lika bra för köksredskapen som för handduken eller annat du vill ha nära till när du lagar mat.

Alla kökstillbehör är specialanpassade för just sin unika plats i köket.


Krokarna är perfekta för upphängning av. Därför lämnar vi 2 års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela 25 års garanti. Marbodal har kök för livets alla tillfällen.

Clas ohlson lämnar alltid minst 2 års garanti.


Ett kök ska rymma mycket och att hitta plats för alla kan i många fall kräva massor av lådor och skåp. Om svensk köksinredning logga in kontaktformulär. De allra mest använda kastrullerna och redskapen kan hängas på en redskapsstång ovanför spisen.

Hängare och krokar i massor.


Material tillverkad av gedigen mässing eller i förnicklad variant. Begagnat kök i ok skick, säljes ink spis, kyl/frys, kolfilterfläkt, disk. Badrummet och köket är också naturliga platser där krokar hjälper oss i vardagen genom avlastning och förvaring.

Info@kokstillbehor.nu svensk köksinredning i linköping ab.


Bestäm vilket material och vilken design du gillar bäst. Fri frakt över 499kr 30. Skapa en egen väggförvaring i köket med stänger för kökshanddukar, krokar och magnetlister som gör allt lättare att greppa och frigör plats på din bänkskiva.

Belum ada Komentar untuk "Redskapsstång Till Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel