Portotabell Inrikes Brev 2018

Portotabell Inrikes Brev 2018. Mera information om övriga priser och porton hittar du på alandpost.ax. Inrikes = 50 g priority finland:

krystalmak Eredivisie W Table
krystalmak Eredivisie W Table from krystalmak.blogspot.com

Postnords portotabell för inrikes brev. Självhäftande frimärken på karta, inrikes. Här presenterar vi priser för direktbetalande kunder och de viktigaste tjänstevillkoren.

Hur mycket kostar det att skicka brev eller kort?


Som skrymmande räknas brev större. För mer detaljerad information, se tjänstebeskrivning för respektive tjänst samt postnords allmänna villkor. Alla priser i prislistan gäller fr.o.m.

Världen = 20 g priority övriga världen:


Här presenterar vi priser för. Är er frankeringsmaskin kopplad till internet så är de nya portopriserna. Alla priser i prislistan gäller fr.o.m.

Portotabell & priser för brev utrikes | postnord


Postnords portotabell för inrikes brev. 2018 454 kristianstad 4.9.58, lyxex! 1 klass = 1,90 €.

Beroende på hur mycket posten vägen så.


Med brevposthastighet befordrades brevförsändelser samt inrikes ilpaket,. Om ett brev är tjockare än 3 cm eller har en större kortsida än 25 cm så tillkommer ytterligare porto. Postnords portotabell för inrikes brev.

Välj storleken på ditt kuvert.


Hur lång tid tar det att skicka brev inrikes hur många frimärken. Portotabell och priser för brev inrikes | postnord. Om priserna i maskinens portotabell är felaktiga så kommer fel porto att tryckas på dina brev och paket.

Belum ada Komentar untuk "Portotabell Inrikes Brev 2018"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel