Träna Gångertabellen Skriv Ut

Träna Gångertabellen Skriv Ut. Klicka på en av tabellerna för att komma igång omedelbart. November 27, 2021 add comment edit kan använda för att skriva ner termerna, faktorerna och räkna ut summan.

Pin på Matematik/math
Pin på Matematik/math from www.pinterest.com

Desember 09, 2021 tambah komentar edit. Tips på hur träna tidsbegreppen och klockan kalender. Välj den av multiplikationstabellerna som du vill öva på från listan nedan och visa vad du går för i snabbhetstestet eller skriv ut otroliga.

Width x height (cm) a084.1 x 118.9cm a159.4 x 84.1cm a242 x 59.4cm a329.7 x 42cm a421 x 29.7cm paper and inks:.


Välj frågor (55) vanligtvis används alla ord som finns i en övning när du förhör dig eller spelar spel. Nedan kan du hitta arbetsblad för de olika tabellerna. Multiplikation är en av de fyra räknesätten och en grundläggande kunskap för att klara av att den matematik som lärs ut i skolan.

För att kunna kontrollera barnet, eftersom han vet multiplikationstabellen, måste du skriva ut det utan svar.


Skriv ut det eller gör det på datorn för att träna på multiplikationstabellen. Skriv 3 + 3 + 3 + 3 + 3 + 3 som en multiplikation: Kör bil, spelar tennis, läser en text.

Undervisning · finger · pyramid · mästare.


För att kunna kontrollera barnet, eftersom han vet multiplikationstabellen, måste du skriva ut det utan svar. Om du ska räkna ut 213 ⋅ 4 gör du såhär. Bli bättre på multiplikation med detta spel för elever.

Tips på hur träna tidsbegreppen och klockan kalender.


Denna inställning påverkar både förhöret, spelen,. 2 · 10 = ______. Skriv faktorn med flest siffror överst.

Korten har två sidor där multiplikationen står på ena sidan och svaret på den andra.


//skriver ut x i början va tabellen. Ladda om sidan när du är klar så kan du göra uppgiften igen med nya siffror! I första övningen ska du dra en linje från multiplikationstalet till det rätta svaret.

Belum ada Komentar untuk "Träna Gångertabellen Skriv Ut"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel