Hur Kan Man Skriva Insändare I Sfi

Hur Kan Man Skriva Insändare I Sfi. En kille berättar om vilka rubriker du ska ha med i ditt cv. Nu får det vara nog!

Insändare Bort med reklam! YouTube
Insändare Bort med reklam! YouTube from www.youtube.com

Skriv till tidningen och svara på. Läsa, höra, skriva, tala och grammatik: Många lärare, men även elever, undrar i provtider om det finns gamla nationella prov som eleverna kan bekanta sig med inför provtillfället.

Träna på att skriva din text!


Skriv en slagkraftig rubrik som tydligt säger vad insändaren handlar om. Att leva ett bra liv. De här filmerna är inte gjorde för sfi, men har bra information.

Du ska ha tre argument.


Träna på att skriva din text! Det är fyra olika områden som är de viktigaste för mig, dessa fyra är: Den här mallen gör det lättare att skriva en insändare.

Skriv en insändare till stadstidningen om något du vill ändra på/berömma i din stad.


Beskriv hur man lagar din favoriträtt eller hur man bakar en kaka! Skriv en insändare till en tidning. Du börjar med uppdraget redan vecka 1, den här veckan ska du göra klar din tankekarta till insändare i invigos.

Tänk på att inledningen ska fånga läsarnas intresse och presentera min åsikt/mitt budskap.


Läsa, höra, skriva, tala och grammatik: Skriv om din resa till sverige klicka sedan på ikonen till höger och ladda hem en skrivmall. Skriv ett personligt brev till en arbetsgivare, där du presenterar och lyfter fram positiva sidor och egenskaper hos dig själv!

Skriv till tidningen och svara på.


Imorgon ska vi fortsätta att träna på hur man skriver. Klicka på en insändare och lär dig hur man kan skriva. Se filmerna och skriv din egen insändare!

Belum ada Komentar untuk "Hur Kan Man Skriva Insändare I Sfi"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel