Gjuta Bänkskiva Kök

Gjuta Bänkskiva Kök. Råa och rustika i en industriell miljö, mjuka och ljusa i det stora lantköket eller kolsvart och stram i det moderna köket. Tegelsten eller stora lättbetongblock, och sedan välja en bänkskiva i rostfritt stål.

Så väljer du rätt bänkskiva till ditt kök 8 alternativ
Så väljer du rätt bänkskiva till ditt kök 8 alternativ from www.residencemagazine.se

Att välja bänkskiva till köket är ett av det svåraste (och dyraste) beslutet vid en köksrenovering. 1 det går åt cirka 40 kg finbetong som hälls i en stor balja. Ta del av vår stora guide och beställ finbetong på stenbolaget.

De tillverkas helt och hållet efter dina mått och önskemål och det finns många olika sätt att bearbeta betongen.


Betongbänkskivor är det du vill att de ska vara. Bänkskivan (eller den första av tre) är nu på plats, och det känns verkligen som ett helt nytt kök! Våra köksbänkskivor gjuts i unika formar för varje beställning.

1 det går åt cirka 40 kg finbetong som hälls i en stor balja.


Genom att anpassa storleken på gjutformen kan du gjuta en bänkskiva som passar just ditt kök. Jag har kollat runt på lite olika alternativ. Färdig att användas efter 2 dygn tack vare en unik härdningsteknik.

Helst hade jag velat gjuta skivan i en hel men jag antar att det inte går.


Om din skiva är porös (suger åt sig mycket fukt) blanda betonglack och vatten 1/1 i volym. Fördelar med bänkskiva i betong Gjut i fromar av plyfaskivor, reglar och frigolit 1.

Äntligen har jag lyckats samla ihop alla era frågor gällande att gjuta bänkskivor, så roligt att så många av er var intresserade av att göra likadana!


Det kommer dock göra ditt utekök väldigt tungt, så det lämpar sig bäst till ett utekök som inte ska flyttas. En gjuten och armerad bänkskiva i kök, fönsterbänk mm är inga problem. Såga till remsorna k1 och k2.

Kombinera med en riktigt diskbänk i rostfritt är mitt tips.


Jag har vart inne på att köpa en plåt på 3mm som är 4x2m (måste göra ett underede av typ. En annan fördel är att det kan. Oklart men antar en fin och praktisk skiva.

Belum ada Komentar untuk "Gjuta Bänkskiva Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel