Aktuella ämnen Att Skriva Krönika Om 2018

Aktuella ämnen Att Skriva Krönika Om 2018. Att ta upp dagsaktuella frågor som rör elevernas vardag och frågor som. Eftersom det är min första krönika vill jag ju skriva om något som ökar.

Ljudmila Aleksejeva har gått bort iöst.nu
Ljudmila Aleksejeva har gått bort iöst.nu from iost.nu

Texten ska få läsaren att börja. Huvuddelen av krönikan berättar mer om händelsen i detalj. Mobiler/surfplattor/datorer i förskola och skola;

En krönika är en tidningstext där skribenten uttrycker sina egna åsikter om ämnen som hen finner intressanta.


Använd filtret för att söka bland olika ämnen och scener. Jag måste dock ha klart en krönika tills på tisdag,. Tänk att det skall vara ett ämne som berör många och som många har en åsikt kring.

Och i omvärldens aktuella texter kan eleverna få näring och foga.


Syftet med denna uppgift är att skriva. Läs om krönika och ta del av de artiklar om nyheter inom ämnet. När du redigerar en krönika ska du inte bara kolla efter stavfel.

I kommande delar går jag igenom hur man hittar strukturen för sin krönika , hur man kan jobba med språk och gestaltning i en krönika och hur man får jobb som krönikör.


Aktuella ämnen att skriva krönika om 2018 : November 24, 2021 tambah komentar edit. Använd filtret för att söka bland olika ämnen och scener.

De senaste nyheterna om händelser om allt från förändringsarbete till fackliga frågor.


En krönika behöver inte vara skriven utan kan läsas högt i radio, teve, poddar osv. Innehåll en krönika ska växla mellan at t vara personlig och allmän. Ddt viktigt att du skriver om någonting du själv kan relateta till.

Använd denna artikel som utgångspunkt för ditt resonemang:


Vässa rubriken en gång till. Inte för att stjäla ämnen (haha), men för att bli inspirerad. Ämnet du ska välja att skriva om ska finnas i din vardag och samtidigt ska ämnet på ett eller annat sätt vara aktuellt i dagens samhälle.

Belum ada Komentar untuk "Aktuella ämnen Att Skriva Krönika Om 2018"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel