Skriva Ner Sina Tankar

Skriva Ner Sina Tankar. Många använder en klassisk dagbok eller skriver ner reflektionerna i sin dator. Skriv ner dina tankar vad man än jobbar med är det nödvändigt att ha ett anteckningsblock av något slag för att skriva ner förslag, idéer och infall som kan komma under en arbetsdag.

MITT LIV I DUR OCH MOLL Det finns så mycket tankar och
MITT LIV I DUR OCH MOLL Det finns så mycket tankar och from agnetha52.blogspot.com

Bara skriv, tänk inte så mycket på språket och stavning. Tankar om att misslyckas eller inte duga? Skriv ner vad de säger om biblioteket.

Forbes skriver om en studie gjord i harvard där studerande fick frågan om de skrivit ner sina mål för framtiden samt om de hade gjort plan över hur de tänkt gå till väga för att uppnå dessa.


Pennebaker kom med denna metod efter en besvärlig känslomässig tid i sitt eget liv då han Starka sidor (ringa in några och skriv ner fler) lds. Tankar om att misslyckas eller inte duga?

Syftet med en författare när man använder den tredje tredje personen är att agera som reporter, inte som kommentator.


Skriv ner dina tankar vad man än jobbar med är det nödvändigt att ha ett anteckningsblock av något slag för att skriva ner förslag, idéer och infall som kan komma under en arbetsdag. Att skriva ner sina reflektioner ökar lärandet och insikterna. I dag skriver vi om kända människor som var noga med att föra anteckningar.

Skicka in ditt problem eller din önskan så skriver jag troligen ett inlägg om just det.


Jag skriver ner mina tankar och sånt. Skriv ner tankar och det du minns bäst. Relationer du vill vårda eller steg du vill ta i din karriär?

Du blir mer effektiv och får lättare att fokusera genom att skriva ner sina tankar och klä bekymmer, oro, idéer och mål i ord blir också lättare att hitta ett sätt att lösa problemen och hitta sätt att nå målet på.


Är man chef eller liknande är det ännu viktigare. Det finns flera fördelar för en författare, journalist eller student, den främsta är att man kan få ner sina tankar på papper och ibland är det bara skönt. Det kan också vara effektivt att skriva ner sina affirmationer.

Vill du skriva ner det?


Att sätta saker på pränt gör det. Skånska dagbladet levererar lokala nyheter, sport samt kultur och nöje från malmö, lund, eslöv, höör, hörby, sjöbo, skurup, svalöv, svedala, staffanstorp, kävlinge och söderslätt. Hämta och upplev personlig dagbok på din iphone, ipad och ipod touch.

Belum ada Komentar untuk "Skriva Ner Sina Tankar"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel