Vad Kostar Det Att Skicka Brev Till Usa

Vad Kostar Det Att Skicka Brev Till Usa. Du får ett inlämningskvitto och reket kvitteras av mottagaren. Portoguiden.nu hur många frimärken behövs egentligen?

KUNGLIGA DOKUMENT, 4 st, Konung Gustaf VI Adolf av Sverige
KUNGLIGA DOKUMENT, 4 st, Konung Gustaf VI Adolf av Sverige from www.bukowskis.com

Priset beror exempelvis på hur stort och tungt ditt paket är och hur snabbt du vill att det ska komma fram. Den som står i luckan kommer fixa resten snabbt och enkelt och du behöver bara betala, det är typ 30% av jobbet när man står i luckan. Prislista för samtal, sms och mms till utlandet.

Vill du veta vad det kostar att skicka brev eller paket från spanien till norden?


Vad kostar rekommenderat brev inrikes : Upplevde att det var väldigt dyrt att skicka lite större eller tyngre saker med post mellan usa och sverige. Hela postnords prislista hittar du här.

Det är billigare att skicka direkt via postnords webbplats genom att använda tjänsten skicka direkt.


Rek 10 000 (ansvar upp till 10 000 kr) när du behöver skicka brev som innehåller viktiga dokument eller varor. I prislistan här under ser du vad det kostar att ringa och skicka sms och mms till de olika zonerna. Är det bara ett vanligt brev gå fram och säg att du vill skicka det till usa och det inte innehåller saker (om det innehåller saker måste tullblankett på).

Om du ska skicka rek brev 10 000 istället vilket ansvarar om till 10 000 kr.


Portot, vad det kostar att skicka ett brev, har blivit dyrare och dyrare med åren och kostar för ett vanligt brev 11 kronor. Du betalar enkelt din bokning med kort eller faktura. Du kan se vad ditt brev till utlandet kostar då du skickar med frimärken.

Kollade på svenska postens hemsida och tydligen kostar ett internationellt brev under 20 g 12 kronor numera.


Bra att veta innan du ringer. Det är tillåtet att använda gamla julfrimärken från tidigare år som porto till julpost och julkort. Att skicka information i ett brev med posten är ett enkelt och smidigt sätt att nå mottagaren.

Välj servicelternativ för att få ytterligare information.


Vi skickar både mindre och större mängder och inget uppdrag är för litet eller för stort. När du bokat får du en etikett och ett kvitto. Priser för att ringa, sms:a och mms:a från sverige till utlandet här ser du vad det kostar att ringa till ett annat land när du själv är i sverige.

Belum ada Komentar untuk "Vad Kostar Det Att Skicka Brev Till Usa"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel