Silver Halsband Med Bokstav

Silver Halsband Med Bokstav. Plattan som bokstaven sitter på är ca 8mm i diameter. Barnhalsband och smycken till barn i äkta silver.

18k Halsband med bokstav i Guld Svala MNOP
18k Halsband med bokstav i Guld Svala MNOP from mnop.se

Stort urval av månadsstenar, hjärta, häst, enhörning, bokstav, stjärntecken, djur, dalahästar, dalaklocka, sport och andra. 690kr 414kr + personaliserat halsband med rund bricka i sterling silver. Du kan välja på att få den med hjärta, stjärna, evighetstecken eller en.

Plattan som bokstaven sitter på är ca 8mm i diameter.


Välj bland många olika berlocker som även passar till dop och som doppresent. I några fall guldpläterat silver, tydligt markerat. En klassisk pansarkedja i äkta silver med t ex en berlock med månadssten eller stjärntecken är en.

Silverörhängen med bokstav örhängen nugget på stift, enkelt stilrent som de är och passar till allt.


Bokstaven kan antingen graveras eller stansas. När du vill ha ett smycke som betyder lite mer, och som verkligen känns personligt, så kan en berlock med bokstav bli det perfekta valet. Idag är det många som väljer ett halsband med en eller flera bokstäver för att ständigt påminnas om personer som betyder så mycket.

Smycken med bokstäver, hjärtan, dalahästar, namnsmycken, änglar, månadsstenar, stjärntecken, kors, pärlor, stjärna, bergslaggsten, porfyr.


Halsband i silver hos guldfynd. Ett bokstavshalsband i 925 sterling silver har en valfri stansad eller graverad bokstav/initial med en valfri kedja. Kombinera gärna med fler berlocker för att skapa ditt eget personliga halsband.

Till små barn brukar det räcka med längd 36 cm på kedjan.


Alla halsband från m925 design görs helt och hållet i äkta material: 470kr + babyfötter med månadssten. Barnhalsband och smycken till barn i äkta silver.

Häng din egen bokstav eller den du älskar runt halsen eller ge bort din egen bokstav och claima någon annans hals.


Halsbanden och bokstavshängena finns både i silver och guld. Äkta silver är snyggt både till vardag och till fest. Honung halsband liggande återvunnet silver.

Belum ada Komentar untuk "Silver Halsband Med Bokstav"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel