Rhodos Kök Och Bar Meny

Rhodos Kök Och Bar Meny. Äkta grekisk kolgrill i trosa. Vår meny består till största delen av svensk husmanskost men några infuenser av de utländska kökets favoriter finns.

Nyköpingsguiden Rhodos Kolgrill
Nyköpingsguiden Rhodos Kolgrill from www.nykopingsguiden.se

Och svenska köket, vilket gör att du har en varierad meny. Restauranger i rhodos, grekland är som en katalog över greklands bästa smaker. Med en meny och inredning inspirerad av veras vänner, resor och äventyr runt om i världen, blandat med hennes passion och kärlek för sin hembygd och det närproducerade, vill vi väcka din nyfikenhet och få både sinne och smaklökar att ta några extra glädjeskutt.

Äkta grekisk kolgrill i trosa.


Här finns även en bar och loungedel. Haloumiost, skivade tomater, sallad och avokado, tzatziki och pommes frites. Rättviks bar & kök is on facebook.

Middagsmenyn serveras från 17 och framåt.


I samtliga rätter ingår grönsaker, sås, chutney och basmatiris/örtig salladsbädd med gurka,tomater, sås och. Här serveras lunch, middag, matiga mackor, gott fika och värmande drycker. Meny vi lagar mat med kärlek och omtanke och har ett gott samarbete med lokala producenter av skaldjur, kött, fisk, ägg och mjölk.

Last week of the best deal take the opportunity 👍.


Här på hemsidan kan ni läsa vår meny samt hålla er uppdaterade på våra evenemang så som fotbollskvällar eller trubbaduraftnar. Izgara kök o bar, långedragsvägen 164, 42674 västra frölunda, sweden. Join facebook to connect with rättviks bar & kök and others you may know.

Det gör att du förhoppningsvis stöter på en välmotiverad personal som älskar sina jobb.


Serveras med vitlöksbröd och caesardressing. På gatuplan så hittar ni en fantastiskt bar/restaurang med en av de bästa kök man kan hitta på rhodos. Bee kök & bar tänker med hjärtat när vi planerar vår dag.

På menyn hittar ni allt från nybakade pizzor till a la carte.


Rotebergsvägen 3, 192 78 sollentuna. Leonardos är en trevlig resturang i lövstalöt en mil norr om uppsala. Det är inte bara en.

Belum ada Komentar untuk "Rhodos Kök Och Bar Meny"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel