Koka Potatis I Micro

Koka Potatis I Micro. Recept for koka potatis i micro. Instruktioner tillsätt torr pasta i en djup mikrovågsskål.

Mikrovågsugn Test 2018 → Hitta Bäst i Test mikrovågsugnar
Mikrovågsugn Test 2018 → Hitta Bäst i Test mikrovågsugnar from konsumentmagasinet.se

Om du kör flera potatisar på en gång tar det längre tid. Instruktioner tillsätt torr pasta i en djup mikrovågsskål. Smaka av med salt och peppar.

Jag brukar värma i kokt vatten, liksom koka om den men inte 20 minuter.


I mikron tycker jag de blir som studsbollar. Efter fyra minuter i mikron är potatisarna klara och kommer ut som härligt goda bakpotatisar färdiga för servering. Koka sötpotatis i micro, hur?

Instruktioner tillsätt torr pasta i en djup mikrovågsskål.


Brukar göra potatis i micron. 22 nov 2013 blanda creme fraiche, julmust, honung, kryddor och soyan, sla sedan pa det runt kycklingen. Skrubba sötpotatisarna och nagga dem runt om med en gaffel.

Går snäppet snabbare är att koka!


Skär ett kryss i potatisen med en vass kniv. Ok tackar då ska här krängas kalkon,potatis och massor med sås nu då. Bakad potatis med krämig tonfiskröra zeina mourtada.

Receptet tar 50 minuter med ugn och ca 20 med microvågsugn.


Recept potatis + i mikro visste du att du kan använda mikro när du vill tillaga bakad potatis? Täck med en tallrik eller lock. Under tiden rör du ihop röran:

Klicka ut smöret häll 4 dl vatten i vattenbehållaren i micro gourmet, halvera potatisen, lägg halvorna i skål, sätt på lock och koka i 6 minuter.


Koka upp 1 liter vatten i vattenkokare. Stick några hål i potatisen med en potatissticka. Potatis ska kokas i lagom temperatur, i lagom saltat vatten, med lagom koktid beroende på potatis sort.

Belum ada Komentar untuk "Koka Potatis I Micro"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel