Kök Och Hushåll I Helsingborg Ab

Kök Och Hushåll I Helsingborg Ab. Kom och besök vår butik i helsingborg och hör mer om hur vi kan hjälpa dig. Matcha lucka, bänkskiva och handtag mot varandra.

Ultraljudsgel tillbehör gynko
Ultraljudsgel tillbehör gynko from www.gynko.se

Öresunds elektriska ab är ett elinstallationsföretag i helsingborg som levererar kompetens, nytänkande, kvalitet och omtanke. Ta med dina mått, dina önskemål och specifika köksbehov så gör vi en 3d visning av ditt framtida kök direkt i butiken! Att planera och köpa kök ska vara lika trevligt som livet i det nya köket.

Köksprodukter och textil som durkslag, brickor, underlägg, bordstabletter, grytlappar, grytvantar och.


Beställningar lagda efter klockan 14:00, samt på helg eller röd dag, sker nästkommande vardag. Bland våra köksredskap kan du välja mellan allt från stekpanna , gryta. Ta med dina mått, dina önskemål och specifika köksbehov så gör vi en 3d visning av ditt framtida kök direkt i butiken!

Spara tid och slipp bekymmer genom att låta stobys hantverkare göra hela eller delar av jobbet när du skall renovera hemma.


Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av hushållsapparater och kökssnickerier, handel med aktier och andra värdepapper samt idka därmed. Välkommen in i våra butiker och testa våra kök på plats. Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av hushållsapparater och kökssnickerier, hnadel med aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Inspireras av våra kök i andras hemmiljöer.


Våra projektledare och hantverkare är erfarna och kompetenta. Köksbutik och köksinredning med elegant design och hög kvalitet i helsingborg.i vår köksbutik kan du se våra köksmoduler i fädigt format, känna på bänkskivor, köksluckor och få en skräddarsydd tour ut efter dina behov och mått. Inredning som är både snygg och praktisk hittar du bland dimodas hushållsartiklar.

Verksamhetsbeskrivningen för kök och hushåll i helsingborg ab:


Förutom montering tillhandahåller vi totalentreprenad inom vvs, el, kakel, murning samt annan byggnation. Öresunds elektriska ab är ett elinstallationsföretag i helsingborg som levererar kompetens, nytänkande, kvalitet och omtanke. Själva shopen finns bara online.

Lägenheten är 50 kvadratmeter stor och hyran 10500 kr per månad.


Att planera och köpa kök ska vara lika trevligt som livet i det nya köket. Bygger ni nytt kök eller badrum och behöver en elektriker? Vi är med dig som kund hela vägen från första mötet tills ditt kök eller badrum står klart.

Belum ada Komentar untuk "Kök Och Hushåll I Helsingborg Ab"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel