Installera Trådlös Skrivare Epson

Installera Trådlös Skrivare Epson. När du har laddat ned en dubbelklickar (eller dubbeltrycker) du på filen för att börja installera den. Vänta på att systemet hittar skrivare i närheten, välj den skrivare du vill använda och välj sedan lägg till enhet.

HP Deskjet 3638 Trådlös och energisnål alltiettskrivare
HP Deskjet 3638 Trådlös och energisnål alltiettskrivare from www.netonnet.se

Hur installerar jag min trådlösa skrivare (trådlöst) till min bärbara dator? Den här manualen tillhör kategorin och har betygsatts av 5 personer med ett genomsnitt på 7.1. Om du har ett hemnätverk kanske du behöver en skrivare installerad.

Vänta på att systemet hittar skrivare i närheten, välj den skrivare du vill använda och välj sedan lägg till enhet.


Se till att välja usb skrivare och gå vidare med installationen. Så här konfigurerar du ditt hemmakontor med trådlös utskrift för större frihet när du arbetar eller studerar hemifrån. Filen skickas till den fjärranslutna skrivaren med rätt formatering.

Inställningar för att öppna skrivare & skannrar.


Den här manualen tillhör kategorin och har betygsatts av 5 personer med ett genomsnitt på 7.1. Välj lägg till en skrivare eller skanner. På datorn laddar du hem drivrutiner som hittas på tillverkarens hemsida.

Välj start och sedan inställningar > enheter > skrivare och skannrar.


Hur installerar jag min trådlösa skrivare (trådlöst) till min bärbara dator? Se ansluta skrivaren till nätverket för mer information. Välj arkiv > skriv ut i valfritt program och välj remote print.

Jag fattar ingenting av bruksanvisningen som följde med skrivaren.


Så här konfigurerar du ditt hemmakontor med trådlös utskrift för större frihet när du arbetar eller studerar hemifrån. När du har laddat ned en dubbelklickar (eller dubbeltrycker) du på filen för att börja installera den. Hämta och installera epson connect printer setup (epson connect skrivarinställning) från följande url och starta sedan programmet.

I det här fallet väljer vi x64.


Välj start och välj sedan skrivskydda inställningar> bluetooth & enheter >skrivare & skannrar. Följ sedan dessa steg för att ta bort och installera om skrivaren. Se ansluta skrivaren till ett trådlöst nätverk för mer information.

Belum ada Komentar untuk "Installera Trådlös Skrivare Epson"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel