Golv I Kök Och Vardagsrum

Golv I Kök Och Vardagsrum. Ett vackert och slitsstarkt golv binder samman ytorna och fungerar lika bra i köket som i vardagsrummet. Ljusgrå, mattglaserade klinkerplattor i porslinskvalitet (så kallad granitkeramik) med format 60 x 30 centimeter och diskret marmorering.

Det rymliga köket Golv1
Det rymliga köket Golv1 from www.golv1.fi

Kontakta oss gärna för gratis offert på badrumsrenovering, mattläggning i kök, hall eller vardagsrum. Designen du faller för ska kännas rätt för dig och vara inredningsdetaljen. När du ska välja golv i kök handlar valet mycket om vilken känsla du vill att köket ska förmedla.

Ytterligare information om olika bruksklasser hittar du här:


I ett vardagsrum fyller estetiken en större roll än det rent funktionella. Har du ett redan stort vardagrum kan du med breda och långa plankor få det att kännas ännu större. Målat väggar och tak vitt och ska nu i vår måla fönster och balkongdörr vita.

Ett varmt golv bidrar till den känslan.


Ett köksgolv är så mycket mer än enbart ett vackert golv som matchar köksluckor och övrig inredning såsom bänkskivor och kakel mm. Både trägolv , laminatgolv och vinylgolv är lämpliga för husets hjärta; Den andra typen av laminatgolv kallas högtryckslaminatgolv.

Ska införskaffas mer förvaring så som platsbyggd garderob i hallen och byrå till lillens.


Någon som har erfarenhet av parkett i kök? Till badrum erbjuder vi helhetslösningar i plast med golv, vägg och bård. Vi utför även slipning, lackning och oljning av trägolv.

Vi funderar på att lägga parkettgolv i köket, då vi har öppen planlösning mellan vardagsrum, hall och kök vill vi gärna ha samma golv överallt.


Så min fråga går det att avgöra om jag kan riva detta utan att förstärka med hjälp av bilderna? Det bör inte ta mer än 6 timmar att lägga ett golv i ett normalt stort vardagsrum. För att må riktigt bra i vardagsrummet behöver det kännas gemytligt.

Om du exempelvis har en lantlig köksinredning kan du välja att lägga ett schackrutigt linoleum golv eller om du har ett modernt, stilrent kök kanske du vill ha kalkstens golv eller helt bryta av med ett varmt, parkettgolv.


Junckers 14 mm massiv ask nordic (vitpigmenterat med ultra matt lack). Vardagsrummet är ofta det största rummet i huset och golvet täcker en stor yta. Behöver hjälp med inreda mitt vardagsrum, det är precis renoverat med nya fönster och nytt golv:) soffan är en ektorp som man kan byta klädsel på ,som jag funderar på att den skall bli grå köksbord har jag kollat på ikeas norden i vitt men har inte hittat några snygga stolar till.

Belum ada Komentar untuk "Golv I Kök Och Vardagsrum"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel