Blues Kök Och Bar Meny

Blues Kök Och Bar Meny. På restaurang kakel kök & bar i halmstad serverar vi härliga rätter av mellanstorlek. Vi har implementerat stränga regler för […]

Mgla, Valkyrja, Acrimonious Musikens Hus
Mgla, Valkyrja, Acrimonious Musikens Hus from www.musikenshus.se

Välkommen till vår restaurang och pub ett kort stenkast från globen i anslutning till vår restaurang hittar du en välutrustad och hemtrevlig pub med två barer, perfekt att besöka i anslutning till konserten eller matchen i globen eller på tele 2 arena. Varmt välkommen till vera kök & bar. Här serveras lunch, middag, matiga mackor, gott fika och värmande drycker.

Gryta på fem sorters bönor tillagad med exotiska kryddor eller blomkål och sparris/potatis på nepalivis serveras med grönsaker, basmatiris och chutney.


Rotsunda kök & bar är ett självklart val för catering i sollentuna och upplands väsby. Falafel (friterade bön och kikärtsbullar) hallomi michwie (grillad getost) kebbe trabolsieh (friterade burghulbollar fyllda med köttfärs och lök) jawaneh (citron och vitlöksmarinerade kycklingsvingar) kraydes (vitlök och chilimarinerade tigerräkor) soujok (sauterad lammkorv med grönsaker) elie’s bästa val! På tisdagar är det quiz.

Meny vi lagar mat med kärlek och omtanke och har ett gott samarbete med lokala producenter av skaldjur, kött, fisk, ägg och mjölk.


Låt oss ta hand om maten så får du tid och ork över till annat. På syltan kök & bar händer det alltid något. Vi vill skapa en mötesplats där du kan umgås med dina vänner över en bit mat, vare sig.

109kr efterrätt hemlagad glass med mangosås/cognac spetsade ostbollar


På torsdagar är det ölprovning som gäller. Boka en trevlig upplevelse och lär er mer om denna ädla. Blues kök o bar, johanneshov, stockholms län, sweden.

© gc kök & bar 2022 • torget 196 30 kungsängen • tel:


Heta kycklingvingar med dannys blue cheese dressing 5, 10 eller 15st med selleristavar, krispig sallad och syrad fänkålsallad. Här serveras lunch, middag, matiga mackor, gott fika och värmande drycker. På restaurang kakel kök & bar i halmstad serverar vi härliga rätter av mellanstorlek.

Vi vill skapa en mötesplats där du kan umgås med dina vänner över en bit mat vare sig.


Det gör att du förhoppningsvis stöter på en välmotiverad personal som älskar sina jobb. Bee kök & bar tänker med hjärtat när vi planerar vår dag. Om blues kök & bar i johanneshov besöker du.

Belum ada Komentar untuk "Blues Kök Och Bar Meny"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel