Bänkskiva Kök Betong

Bänkskiva Kök Betong. Betong tål värme och de flesta vätskor (om du är noga med underhåll, bänkskivan måste impregneras), dock är betong i sig rufft och oftast inte helt perfekt, så lite fläckar här och där är inget att bry sig om. Då är ett alternativ att bara byta ut köksbänkskivan.

Marbodal Öland vit
Marbodal Öland vit from www.marbodal.se

Efter att ha kikat runt hos otaliga köksleverantörer utan att hitta det vi sökte avseende pris, utseende och kvalite' så kom vi i kontakt med sörmlandskök. Därutöver, så är betong ett väldigt dynamiskt material som ger en effekt av modernism, samtidigt som det även utstrålar mjuka jordnära värden. Det gör du för att skivan bättre ska stå emot smuts och vatten.

Vi erbjuder köksmodeller för alla stilar och behov.


Jag tycker att laminat är väldigt bra eftersom den är. Om du gjuter din egen betongskiva kan du spara mycket pengar. Väljer du en bänkskiva i laminat får du en mycket prisvärd och slitstark bänkskiva som passar i de allra flesta kök.

Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende.


Priset beror på tjocklek och längd. Därför är det viktigt att vi får veta precis hur du vill att din nya köksbänkskiva ska se ut. Det här är en praktisk laminatbänkskiva i snygg ljus betongimitation.

Att gjuta bänkskivan är ett äkta hantverk som du kan göra hemma.


Då är ett alternativ att bara byta ut köksbänkskivan. Det är inte bara den dyraste delen av ett nytt kök men det är också där du sannolikt tillbringar mest tid. På betongstil satsar vi på kvalitet och design för våra bänkskivor i betong vi använder oss bland annat av en specialbetong som är framtagen specifikt för de höga krav som ställs på hållfastighet hygien.

Att gjuta bänkskivan är ett äkta hantverk som du kan göra hemma.


Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende. Vi satte in en laminatskiva som såg ut lite som sten. Bänkskivor gjorda av betong passar väldigt bra i mer traditionella kök där man använder köket flitigt.

Gå till alla produkter ett gediget arbete.


Corestone basic har en sammetslen yta, är lättskött och skarvarna på bänkskivan blir näst intill osynliga. Med över 10 000 installerade kök i stockholm med omnejd, har vi gedigen erfarenhet och rutin hur vi bäst hjälper dig med din köksrenovering. Vi har fått nya bänkskivor i köket, men utan att behöva byta de!

Belum ada Komentar untuk "Bänkskiva Kök Betong"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel