Skriva Snabbare På Datorn

Skriva Snabbare På Datorn. Kanske har du funderat på hur snabb du är på tangenterna och om det inte går att lära sig skriva lite snabbare? Det kommer bli nästan 300 timmar sparade om året eller sju veckor extra heliga dagar om året.

christinarooth title>
christinarooth title> from christinarooth.blogg.se

Titta på tangenterna kommer att bromsa din skrivhastighet eftersom din uppmärksamhet avledas från vad du skriver. Tränar du i 15 minuter om dagen i ett par veckor så får du upp hastigheten. Detta är en insändare.åsikterna är skribentens egna.

Kontrollera att systemet hanterar växlingsfilens storlek 5.


Öva på grupper av de grundläggande tangenterna som båda dina fingrar vilar på i grundläget. Kom gärna med tips till gratis program, men även dom som kostar är av intresse. Se hur snabbt du skriver

Tränar du i 15 minuter om dagen i ett par veckor så får du upp hastigheten.


Skriv alfabetet i den ordning som du valt, den kan vara antingen vanlig bokstavsordning från a till ö, baklänges från ö till a, eller slumpad ordning. Att anteckna på dator istället för med papper och penna är på många sätt praktiskt. Klicka på startmenyn och välj ikonen ”system”.

Agilefingers presenterar på ett virtuellt tangentbord en korrekt fingerplacering under tangentbordstypning.


Lär dig skriva på tangentbordet med rätt fingersättning fördelarna är flera: Skriv orden när de dyker upp. Detta är en insändare.åsikterna är skribentens egna.

I autostart visas alla program som startar automatiskt tillsammans med datorn.


Att skriva korrekt handlar om att skriva utan att titta på tangentbordet. Det kan vara långsam att gå i början, men att lära sig att skriva utan att referera till tangentbordet kommer att hålla ditt fokus på texten och hjälper dig skriva snabbare. Justera windows utseende och prestanda 7.

För att lära sig att skriva snabbare är det viktigt att man börjar med den rätta fingersättningen.


Starta om datorn och öppna endast de appar du behöver 3. Det finns säkert sådant som du inte använder längre, plus en massa så kallad bloatware, alltså program som var installerade när datorn köptes och inte behövs till någonting. Dom får gärna vara testade dom program ni kommer med.

Belum ada Komentar untuk "Skriva Snabbare På Datorn"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel