Skriv Ett Mejl Till Din Vän

Skriv Ett Mejl Till Din Vän. Uppgift till tisdag 24 april. En vän eller en släkting.

Rosas smycken pärlhalsband och pärlarmband
Rosas smycken pärlhalsband och pärlarmband from www.gammelfar.se

Skriv ett mejl till din kompis och beskriv hur du. Skriv ett mejl till en vän om varför du inte kan hjälpa en vän. Det är bra att du skrev till mig.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.


Sina egna regler och nyanser av etikett som ska följas för dina brev såg anständigt. Man måste ha tjock jacka, mössa, vantar och halsduk. Det är bra att du skrev till mig.

Klicka på ett mejl och titta på filmen.


”tjena”, ”hallå” eller något annat personligt hälsningsord. Skriv en text för att ge tips och råd till en vän! Skriv ett brev och berätta om din skola.

Brev till en vän (informellt brev) titta på videon där en lärare förklarar hur man kan skriva ett informellt brev till t.ex.


Svenska swedish stockholm är ett komplement till sfi, komvux och. En vän eller en släkting. Försök sedan att skriva ett eget brev där du följer skrivreglerna.

Lyssna på hur de träffade sina vänner, sin partner.


Har skrivit cv och personligt brev bör du skicka det till intressanta. Skriv ett mejl till din kompis och beskriv hur du kände dig innan du fick. Du behöver göra flera saker för att må bättre.

Hur mår du och din familj?


Jag är själv svårt sjuk och din lista på vad man kan göra när någon är i kris är slående bra. Därför har du fått problem med skolan. Därför är det extra viktigt att se till att du inte håller en otrevlig ton.

Belum ada Komentar untuk "Skriv Ett Mejl Till Din Vän"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel