öva Skriva På Tangentbord

öva Skriva På Tangentbord. Fingersättningen glöm pekfingervalsen och börja placera dina fingrar korrekt på tangetbordet för att på så lättare öva upp ditt muskelminne och därmed också öka din hastighet. Försök sedan att känna dig fram till rätt tangent med fingrarna.

Alla kan texta Maja på Näset
Alla kan texta Maja på Näset from majalarsson.se

Övre raden öva på ord som består av tangenterna på den övre. Du kan använda detta test för att öva in korrekt fingersättning med. Grundraden träna på alla tangenter på den rad där du har dina fingrar i grundläget.

Exempelvis skriver du h, y, u, n och m med höger pekfinger, som ju ligger närmast.


Fingersättningen glöm pekfingervalsen och börja placera dina fingrar korrekt på tangetbordet för att på så lättare öva upp ditt muskelminne och därmed också öka din hastighet. (glöm inte den inledande nollan (0) om det behövs.) obs! Skriver du fel visas den rätta tangenten.

Om du inte är nöjd med ditt resultat kan du öva att skriva på.


Klicka på byt tangentbord eller andra inmatningsenheter eller nationella inställningar och språkinställningar , beroende på vilken vy du har angett för kontrollpanelen. Försök sedan att känna dig fram till rätt tangent med fingrarna. Håll ner vänster alt och skriv 0248 på den numeriska delen av tangentbordet som bilden nedan visar.

Det anses vara det snabbaste och mest effektiva sättet att skriva på.


Enkelt att skriva på, stabilt. Mx keys är ett trådlöst tangentbord från logitech som jag just nu använder när jag skriver och. Litet æ tryck ner knappen alt + ä som bilden nedan visar.

Om en bokstav skrivs in felaktigt, kommer det att markeras i rött.


Efter att ha övat 15 minuter varje dag kommer du snart att märka att fingrarna ”tänker själva”. إزالة مضاعف تمويه träna att skriva på tangentbord. Beräkning av kunskapspoäng varje avklarad spelnivå ger 1.

Lär dig att skriva på ett tangentbord och öva touch typing genom många olika typer av utbildande spel och tangentbord layouts.


Vill du bli snabbare på att skriva alfabetet gäller det att öva. Öva ord på grundtangenterna som dina fingrar vilar på i grundläget. Antal fel kan visas högst upp till höger.

Belum ada Komentar untuk "öva Skriva På Tangentbord"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel