östgöta Kök Meny

östgöta Kök Meny. Vår meny kan komma att ändras med kort varsel. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och har tagit fram tydliga trygga riktlinjer för hur vi både den ordinarie verksamheten, såväl som fester och tillställningar, ska kunna genomföras på ett tryggt och säkert sätt under pandemin.

Kaffekopp med guldkant Östgöta hemslojd
Kaffekopp med guldkant Östgöta hemslojd from ostgotahemslojd.se

Helgpåsen kostar 325 kronor per person. Tipsa oss om ändringar kontakta redaktionen@stadsportalerna.com. Betalning sker med swish eller efter överenskommelse på faktura.

Menyn är inspirerad av det svenska såväl som det internationella köket.


Kök och bageri till vardags och till fest. Oavsett tillfälle får du goda smaker, skapat av goda råvaror. Samtidigt är arv en självklar bakficka till östgöta köks restaurang gin, som erbjuder smakmenyer med fyra eller sex rätter.

En griffeltavla, med vad huset bjuder på för dagen, fungerar som ett flexibelt komplement till.


Okomplicerat, riktigt gott käk helt enkelt. Åhh vad vi längtar till juletider. Det enda som behöver göras är att värma på och lägga upp på tallrik.

Slipp stress och stök i köket.


Klicka här för att se aktuell meny. Östgöta kök är en koncern som lyfter östgötsk mat till en ny nivå, med råvaror av god kvalité och spännande menyer. Här möter du östgöta kök (ny restauratör från hösten 2021, läs mer här) som hjälper dig att göra din kväll till en smaklig helhetsupplevelse!njut av en teatersupé innan föreställningen eller lättare förtäring och goda drycker i pausen.

Varmt välkommen en trappa upp till nyrenoverade teaterbaren (före detta café gycklaren).


Se meny boka vi på östgöta kök kommer alltid arbeta för att våra gäster och vår personal ska kunna vara säkra. En riktigt god dagens lunch! Hotellets kök bjuder in till goda måltider året om.

Trygga riktlinjer hos östgöta kök vi på östgöta kök kommer alltid arbeta för att våra gäster och vår personal ska kunna vara säkra.


Vår meny kan komma att ändras med kort varsel. Här har östgöta kök sitt hjärta, och här lagas varje rätt på plats. Betalning sker med swish eller efter överenskommelse på faktura.

Belum ada Komentar untuk "östgöta Kök Meny"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel