Kök På övervåningen

Kök På övervåningen. På övervåningen finns det fem bäddar fördelat på tre rum. 1 sovrum på nedervåningen med 2 sängar.

Stora möjligheter med Villa Markaryd från SmålandsVillan
Stora möjligheter med Villa Markaryd från SmålandsVillan from www.smalandsvillan.se

På första våningen finns ett stort kök och middagsbord för 12 personer samt ett stort, öppet vardagsrum med braskamin, soffgrupp och tv. Vårt hus byggdes som tvåfamiljhus och bestod från början av två lägenheter om vardera två rum och kök. Jag var rädd att jag skulle lessna på tapeten, men har fortfarande efter nästan fyra år inte tröttnat.

Generösa gemensamhetsutrymmen med utnyttjad rymd då.


Tänkte dra en stam till övervåningen för badkar eller tvättställ. Vardagsrum på både bottenplan och övervåning. Vattenburen värme med pellets och elpatron.

I det gigantiska kombinerade köket och vardagsrummet kan man enkelt dela av för ytterligare ett stort sovrum utan att den öppna känslan i planlösningen försvinner.


Vi håller på att bygga hus. Stor tomt med gårdshus med kakelugn. Så jobbar vi med nyheter.

Jag var rädd att jag skulle lessna på tapeten, men har fortfarande efter nästan fyra år inte tröttnat.


Vardagsrum och kök med öppen planlösning. På övervåningen finns två sovrum, kök med rymlig matplats, vardagsrum och badrum. Finns ett kök till på övervåningen så ni behöver inte oroa er för att jag ska lida svältnöd) :ds upplagd av tisdag, oktober 23, 2012 inga kommentarer:

Rum på övervåningen, inklusive litet kök:


Johan lennings dela fotot på pinterest. Två sovrum med 8 sängplatser. 1 sovrum på övervåningen med 2 sängar.

Efter ena kortväggen står köket som består av en homogen diskbänk i rostfritt stål som är tillverkad av oss på nordsamverk.


På första våningen finns ett stort kök och middagsbord för 12 personer samt ett stort, öppet vardagsrum med braskamin, soffgrupp och tv. Köket på övervåningen har fler moderniteter än det på nedervåningen med spis, kyl och frys. Extra barnsäng och matstol vid behov.

Belum ada Komentar untuk "Kök På övervåningen"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel