Kök Kyl Och Frys

Kök Kyl Och Frys. Vi förser er med innovativa skåp som har minimal energiförbrukning och miljöpåverkan. Med stabila metallhandtag och stora rymliga hyllplan är det lätt att plocka i och ur livsmedel.

Arkitekt plus ljusgrå skåp över kyl/frys
Arkitekt plus ljusgrå skåp över kyl/frys from www.marbodal.se

Håll din mat fräsch längre med en kyl och frys från neff. Du kan köpa kyl och frys som paketlösning online. När du väljer att inreda köket med ett enhetligt kyl och fryspaket får köket genast en extra stilren finish.

Fristående, kombiskåp, små frysskåp, och kylskåp med frysfack.


Kyl och frys är några av de viktigaste utrustningar som finns i ett hem. Kött, fisk och mjölkprodukter hålls fräscha längre. Design är viktigt, men i kombination med funktion blir produkten komplett.

Två separata kylsystem, ingen luktöverföring.


Stilren kylfrys tar väl hand om din mat. De är igång dygnet runt och står därför för en stor del av hemmets energiförbrukning. Har du inte så mycket yta kanske en kombinerad kyl och frys passar dig bättre.

Även komplett sortiment inom kyldisk, kylbänk, kylmonter, blast chiller, salladskyl, konditorikyl och exponeringskyl.


Gör en lista på vad du vill ha i köket och prioritera i den. I dag finns kombinerade kylar och frysar med separata luftsystem och där frysen frostar av sig själv. Vi har både integrerade och fristående kombinationer som passar ditt kök.

Kyl (skafferi, 375 l) energy efficiency class.


För att göra ett lyckat köp av ett side by side skåp måste du veta vad som är viktigt för dig. Olika färska livsmedel kräver olika temperaturer, fuktighetsnivåer och till och med ljus. För att få mycket skåp på liten yta byggde vi en helvägg med skåp, även integrerad kyl och frys.

Nettovolym förvaring av färsk mat 375 l.


Dessutom tycker vi att du ska kunna fylla din kyl/frys med färska matvaror och att du ska kunna hitta dem igen innan de blir för gamla. Vi förser er med innovativa skåp som har minimal energiförbrukning och miljöpåverkan. Kombinerad kyl och frys för ett coolt kök vårt utbud av kylar/frysar har designats med tanke på praktiska funktioner med stil, och vi har modeller som passar alla:

Belum ada Komentar untuk "Kök Kyl Och Frys"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel