Glas Istället För Kakel Kök

Glas Istället För Kakel Kök. Har hela tiden varit inne på kakel, men funderar nu på att sätta dit panelskiva i mdf istället. Behöver du göra urtag för t.ex.

Hur fäster man glasskiva kök Kakel till kök och badrum
Hur fäster man glasskiva kök Kakel till kök och badrum from snegouborchik.ru

1 / 13 stänkpanel av glas, vit, 0,6 cm, 2 200 kr/kvm, ikea. Glaspanelen passar utmärkt som stänkskydd i kök istället för kakel, där det ger en modern och underhållsfri yta som är lätt att rengöra. På bauhaus hittar du även allt du behöver för montering.

Det har blivit väldigt populärt att använda väggpanel eller så kallade köksskivor istället för traditionellt kakel i köket.


Traditionellt kakel har länge blivit igenkänt som det naturliga stänkskyddet i köket. Kakel och klinker till alla kök. Som golv glas kan till och med användas som golv!

Vi har glas och tapet i köket i stället för kakel.


Glas istället för kakel i köket glas istället för kakel i köket köksinspiration väggen ovanför diskbänken bör tåla en hel del. Matcha kulören till skåpluckorna eller andra inredningsdetaljer. De är enkla att montera, ger ett exklusivt utseende och ett hållbart resultat.

Glas istället för kakel i köket väggen ovanför diskbänken bör tåla en hel del.


Ska bygga nytt och undrar vad ni som har glasskiva. Med hjälp av ett stänkskydd i glas så slipper du ständigt störa dig på de fläckar och stänk som skapas bakom diskhon och spisen. Det är kanske inte så vanligt, men rätt lagt kan det bli mycket effektfullt.

Du kan dessutom välja bland olika färger eller eget motiv.


Eldosa är det heller inga problem. I dag är det långt ifrån det enda alternativet. Se bara till att använda härdat glas istället för fönsterglas för att undvika att skyddet går sönder.

Behöver du göra urtag för t.ex.


Den största fördelen är att du enklare kan rengöra ytan, och det fastnar inte heller smuts mellan fogar och annat. Vill man ha något annat än det traditionella kaklet är en elegant glasskiva ett snyggt alternativ. Vi valde 6 mm ohärdat glas som vi beställde hos en glasmästare.

Belum ada Komentar untuk "Glas Istället För Kakel Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel