Förvaringslådor Med Lås

Förvaringslådor Med Lås. Eket är en mångsidig serie med modulbaserade förvaringslådor i olika färger som kan staplas, hängas och kombineras i oänd. Förvaringslådor plast 9248 funna produkter.

Vitt Skåp med Skjutdörrar i Vitt 1200x925mm hos
Vitt Skåp med Skjutdörrar i Vitt 1200x925mm hos from kontorsshop.se

Eksterne dimensioner l606 x h353 mm, åben åbning l524 x h278 mm. De kan fås med svart eller transparent lock som samtidigt fungerar som en förslutning som ger en tät stängning av plastlådan. Modell 0,5 en liten plastlåda med yttermåtten 15 x 9 x 6 cm är perfekt för mindre kontorsmaterial, leksaker och pyssel.

Vi har ett brett sortiment av förvaringslådor och plastbackar med lock och utan.


Oavsett om du är en slarvig eller organiserad person kan en förvaringslåda fullända din stil och ge en prydlig look. Göm undan dina saker i förvaringslådor. Hitta en ny smart förvaringslösning i form av någon av våra praktiska sorteringsboxar underlätta din vardag.

Med smart förvaring i hemmets alla rum blir det enkelt att organisera småsaker, böcker, kläder, kontorsprylar.


Transparent förvaringsbox med lock 25l mångsidig förvaringsbox i premium kvalité. Här ser du ett urval av vårt sortiment. 10 minuters promenad till odenplan med pendeltåg och tunnelbanans gröna linje.

På rusta har vi ett brett sortiment av förvaringslådor med lock, i mängder av olika storlekar, material och färger.


Då har du kommit helt rätt! Eket är en mångsidig serie med modulbaserade förvaringslådor i olika färger som kan staplas, hängas och kombineras i oänd. Många är smarta, andra är roliga.

Våra stora förvaringslådor i plast med lock är perfekta om du är på jakt efter stabila och slitstarka förvaringslådor.


Köpmangatan 41 895 30 bredbyn. Med detta klassiska och prisvärda kontorsskåp får du riktigt mycket förvaringsutrymme som passar i de flesta miljöer! Antage, at alt har at gøre med os, selv om de er fremmede situationer, som har lidt eller intet at gøre med vores liv, rosa ser som altid godt klædt, mens jeg er frumpy.

Tidlösa ting i bredbyn är ett café med både en webbshop och en fysisk butik fylld med presentartiklar, blommor, inredning och mycket mer.


Väljer du till lock slipper du även damm och smuts. Boxen är perfekt att förvara rengöringsprodukter i. Förvaringslådor plast 9248 funna produkter.

Belum ada Komentar untuk "Förvaringslådor Med Lås"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel