Svart Stång Kök

Svart Stång Kök. Krokar till hall och kök. Vårt sortiment består av en mix utav traditionella och moderna krokar i olika utföranden.

hall och vardagsrum, hall med klinkers, lägga klinkers i
hall och vardagsrum, hall med klinkers, lägga klinkers i from www.pinterest.com

Enhet kök, vit, 163x63.5x222 cm med serien enhet kan du enkelt skapa ett nytt kök eller tvättutrymme. En handdukshängare eller handduksstång kan med fördel placeras intill badkaret, duschen eller tvättstället och hjälper till att förse dig med torra handdukar. För det lilla köket är ett hopfällbart diskställ, en diskmatta eller en torkmatta en smart lösning medan ett kök där mycket disk kommer att behöva torkas kräver ett större diskställ.

I lakritstrendens spår vill många använda ”det svarta guldet” som smaksättare.


Massiv stång, svart godkänt av livsmedelsverket splittras inte som glas hög kemikalieresistens lätt att såga i med fintandad cirkelsåg, sticksåg eller handsåg mycket väderbeständig, kan användas utomhus mycket slitstark en massiv rundstång med en lätt slipad yta. Skapa en egen väggförvaring i köket med stänger för kökshanddukar, krokar och magnetlister som gör allt lättare att greppa och frigör plats på din bänkskiva. Monteringen är enkel och smidig.

I en tid när det vita och ljusa köket har dominerat i skandinaviska hem, är det svarta köket något som skiljer sig från mängden.


Den flytande lakritspastan läggs i formar, vattnet avdunstar. Hitta rätt gardinstänger för just ditt hem. En handdukshängare eller handduksstång kan med fördel placeras intill badkaret, duschen eller tvättstället och hjälper till att förse dig med torra handdukar.

String stång 58 cm svart hyllsystem.


Torkställning brabantia hangon svart matt 20 m. Det finns idag ett brett utbud av handdukshängare och handduksstänger från märken som hafa, smedbo och spirella och beroende på behov kan du välja varianter för en eller. 30 dagar dagar öppet köp.

Vi har gardinstänger i mässing, guld, med vita fästen och mycket mer.


Allt från mindre handdukskrokar till rejäla klädkrokar och gammaldags krokar till hatthyllan. Bestäm vilket material och vilken design du gillar bäst. Krokar till hall och kök.

I uppsala bor en av våra härligaste och mest inspirerande inredare, jana heinrici, och som vi längtat efter att få komma och besöka den vackra lägenhet vi hittills bara sett på bild!


När du har ont om skåp och lådor, men gott om köksgeråd och matvaror, kan väggtillbehör bli räddaren i nöden. Hängare och krokar i massor. Förvara kryddorna nära till hands.

Belum ada Komentar untuk "Svart Stång Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel