Stenskiva Kök Pris

Stenskiva Kök Pris. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. * förutsatt att vi kan använda oss utav rotavdraget

Kammakargatan 39 i Vasastan City/Norrmalm, Stockholm
Kammakargatan 39 i Vasastan City/Norrmalm, Stockholm from www.hemnet.se

3 555 kr / m2. Marmorskivor från 1 680 kr/m2 och uppåt. Få bra pris på måttbeställd stenskiva i önskad natursten en stenskiva är en bra investering i bostaden.

Vår specialitet är att sälja och installera bänkskivor i granit, marmor, kvarts och keramik.


Ett snyggt och praktiskt kök kräver hårt arbete där man får planera, inreda och designa för att det ska bli snyggt och bra. Blue pearl är mörkgrå granit med blå inslag, utmärkt val i. Ange så exakt information som möjligt i kalkylatorn.

Så kontaktar vi dig senast inom en arbetsdag för.


Vi levererar bland annat stenskivor till köksbänkar, badrum, fönsterbänkar, bord, kakel, klinker, möbler och offentliga miljöer. * förutsatt att vi kan använda oss utav rotavdraget Ett mycket slitstarkt material som kan skräddarsys exakt efter dina behov.

Kompositskivor från 2 526 kr/m2 och uppåt.


Stenskivor passar som bänkskiva i kök, badrum, tvättstugor, som bardiskar och som bord i alla former. Om ni vill ha en offert så skicka oss en beskrivning av färg, stensort och mått via mail. Välj mellan massiva material som marmor och kalksten eller också bland kompositstensmaterial som caesarstone och silestone!

Tänk på att natursten har unika färger och mönster, därför kan vi inte garantera exakt överensstämmelse av leverade bänkskivor med uppvisade prover eller bilder.


Hos oss kan du köpa en stenskiva till ett bra pris. Det är en investering att montera en stenskiva i bostaden eller på kontoret. Bänkskiva i sten för ditt kök eller badrum våra bänkskivor i sten framhäver kök och badrumsmöbler.

Här får du en uppskattning av vad kostnaden blir för ditt nya marbodalkök, du väljer bara köksmodell, storlek på köket samt bänkskiva.


För att sedan få exakt ditt kök uppritat och prissatt, bokar du ett möte med en köksdesigner så hjälper vi dig att skapa just ditt drömkök. Gör följande för att beräkna priset: Vi går hela vägen för att få nöjda kunder och tar fullt ansvar för mätning, leverans och montering.

Belum ada Komentar untuk "Stenskiva Kök Pris"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel