Byta Packning Blandare Kök

Byta Packning Blandare Kök. Använd en rörtång och håll emot med en skiftnyckel. 9 okt 2020 rapportera olämpligt innehåll hej anders, jag bifogar i pdf den information jag hittar kring den gamla 4000 serien kök, och vad jag kan minnas tillbaks till den tiden så hade alla 4000 kök pipar en låsskruv.

Tapwell Tvättställsblandare EVO 078 Mattsvart Stonefactory.se
Tapwell Tvättställsblandare EVO 078 Mattsvart Stonefactory.se from www.stonefactory.se

När du byter en duschslang, kontrollera packningarna noga. Stäng av huvudkranen och låt vattnet ur blandaren rinna ut i din diskho. Dra sedan av kranhatten av plast för att komma åt att skruva loss kranvredet.

Byte av manchettpackningar, läckande blandarhus.


Så demonterar och smörjer du kranen skruva loss skruven När du är inloggad kan du fx. Om du är osäker på om en enkel lösning löser problemet, eller om din blandare behöver bytas ut, så har vi satt ihop en enkel guide för att hjälpa dig att spara tid, pengar och vatten.

Det är dock viktigt att montaget sker på rätt sätt.


Logga in och få tillgång till alla funktioner. Använd gärna en tygtrasa som skydd för förkromningen eller kaklet. Detta görs vanligtvis med en ventil eller en så kallad ballofix.

Men, trots detta, så handlar det om ett projekt som involverar en del risker.


Att byta packning på en blandare är något som inte kräver en fackmans kunskaper. Steg nummer ett är att byta ut din gamla köksblandare och detta gör du enligt följande steg: Om du har en äldre.

Tag bort käglan från kranen.


Däremot så finns det en. Det gör att du enkelt kan hitta en vattenkran som passar just ditt badrum eller kök. Längst ner på käglan sitter packningen.

Är du osäker anlita en fackman.


Gustavsbergs eleganta köksblandare är miljöcertifierade och finns i både höga eller låga modeller. Stäng av huvudkranen och låt vattnet ur blandaren rinna ut i din diskho. Ta bort den gamla packningen och sätt dit en ny.

Belum ada Komentar untuk "Byta Packning Blandare Kök"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel