Vitt Kök Med Svart Bänkskiva

Vitt Kök Med Svart Bänkskiva. En köksö i vitt med valnötskiva. Då fanns det bara ett alternativ för honom:

studio karin MODERNT KÖK I VITT MÄSSING OCH MARMOR
studio karin MODERNT KÖK I VITT MÄSSING OCH MARMOR from studiokarin.blogspot.com

Eller rama in matta köksluckor med en polerad bänkskiva i en lätt och blank finish. Nej, den gröna färgen var sådär grann. Skapa kontrast mellan mjukt och hårt med köksluckor i träfaner och en bänkskiva i granit eller komposit.

Ska bänkskivan signalera minimalism och enkelhet är corestone något för dig.


Tänkte välja högglans vitt med svarta bänkskivor. Förutom det hittar du här även kantband till respektive laminatskiva, bordsben, oljor & andra tillbehör som kan tänkas behövas både vid upprustning av din gamla bänkskiva och vid köp av en ny bänkskiva. På skåpen ligger en bänkskiva av marmor där vaskarna monterats under skivan för ett praktiskt och vackert utförande.

Tidlöst vitt kök med modern twist.


Vårt kök var vid husköpet (2014) svart, svart, svart. Idag kikar jag på detta snygga släta moderna kök, som lyckats finfint i sina materialval. Vi har beställt nytt kök;

Det är vita stilrena kök vi oftast väljer när vi bygger vårt nya drömkök.


Ett svart kök begränsar inte dina valmöjligheter, men du kan i gengäld skapa starka kontraster mellan färger och material. Eller rama in matta köksluckor med en polerad bänkskiva i en lätt och blank finish. Blanka luckor, mörkgrsvart bänkskiva, golvet blir nog ekparkett även om vi inte är helt säkra.

Där var vi väldigt eniga om att stenskivan skulle vara svart, möjligtvis lite bling, bling.


Du väljer själv vilken stil du ska satsa på. 2 226 foton på skandinaviskt kök, med bänkskiva i kvarts. Väljer du vitt kakel som ovan blir det lite bistrokänsla över det, väljer du.

Högglans vitt men vilket kakel?


Det är tidlöst, hållbart och lätt att kombinera ihop med färger och material i resten av hemmet. Vi kommer att visa exempel på allt från svart köksinredning till svarta golv. Jeanette@formakok.se kök 090 kök med en lucka med mjukt fasad kant i grått utförande, luckan är målad i en helmatt nyans.

Belum ada Komentar untuk "Vitt Kök Med Svart Bänkskiva"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel